Abans de la hackató
És una trobada de moltes persones per resoldre reptes amb l'equitat digital.
Per aprendre, per conèixer gent nova, per desenvolupar el teu projecte i per passar-ho bé!
I tant, no cal tenir cap experiència prèvia.
Qualsevol persona major de 16 anys amb motivació, mentalitat oberta i actitud positiva.
Per descomptat, però ens ho hauràs de marcar al formulari d’inscripció, i portar el permís signat i per escrit d’un tutor legal.
No és necessari, totes les experteses i coneixements són valuosos.
En primer lloc, podràs fer la preinscripció. En cas que se superin les 70 places disponibles i es rebin més sol·licituds, l’organització valorarà els perfils i candidatures per seleccionar les 70 persones participants.
Si ets una de les persones seleccionades, a principis de març rebràs un correu electrònic on se’t demanarà formalitzar la teva inscripció definitiva.
Cap problema! Segur que te’n vindrà alguna al cap i, si finalment no en tens, hi podràs participar desenvolupant la idea d’altres persones.
En el formulari de registre, a l’apartat “participa”, en breu hi trobaràs els dos documents.
Envia’ns un correu electrònic a pmares@fbofill.cat i, en breu, ens posarem en contacte amb tu.
És normal! Envia’ns un correu electrònic a pmares@fbofill.cat i te'l resoldrem.
Durant la hackató
Es crearan equips que durant un període de temps intens dissenyaran i desenvoluparan els projectes.
Sí, la idea és prendre un compromís amb un equip, per tant, s’entén que la participació, excepte casos d’urgència, serà durant tot l’esdeveniment.
El registre és sempre individual, per tant, el més probable és que ningú vingui amb un equip tancat i que puguis treballar amb l’equip que desitgis.
Fareu el registre individualment, i si teniu molt clar que voleu anar junts, el mateix dia de la hackató podreu conformar l’equip. Però us animem a participar amb gent nova!
Els equips seran, en tot cas, d’entre 3 i 5 persones. Si durant l’esdeveniment algú marxa i quedeu menys de 3 persones, no hi haurà cap problema.
Qualsevol proposta que resolgui el repte serà benvinguda. Els formats són lliures i dependran de les decisions i possibilitats de cada equip.
L'organització facilitarà un material bàsic de prototipatge però, en tot cas, recomanem que cadascú vingui amb els recursos i estris que necessiti segons la seva pròpia decisió.
L’autoria de les solucions seran de l’equip creador, però al ser un projecte en obert, la implementació la podrà desenvolupar qualsevol persona o entitat.
Cap, l’EDhack Mataró és completament gratuït per a tothom.
Cap equip tindrà l’obligació de presentar la seva solució.
No cal portar res per participar en l’EDhack. Ara bé, si creus que per construir les solucions necessites alguna cosa en especial, porta-ho! (portàtil, tauleta, smartphone, pintures, instrument musical, qualsevol cosa que vulguis!). L'organització no es responsabilitzarà d’aquests materials.
Els àpats els proporcionarem l’organització de l’EDhack Mataró. En tot moment hi haurà aliments i refrigeris per poder dedicar el màxim d’energia a l’elaboració dels projectes. Hi haurà unes franges concretes per menjar, però cada equip s’autogestionarà el moment i lloc on menjar.
Per descomptat, és imprescindible a totes les trobades EDhack.
Després de la hackató
A les bases de participació trobareu els criteris desglossats.
No creiem en els premis com a tals. El que farem és donar el suport necessari a les solucions més prometedores i els seus equips corresponents per tal que es converteixin en una realitat i generin l’impacte cultural i educatiu que cerquem amb aquest projecte.